Колеги имам проблем с буксата на бобината tam kъдето е заградено с червено има една букса някаква.(това не е моята кола защото немога да я снимам в момента но там се намира това за което ви говоря)тази букса влиза в друга и от там излизат 2 жички които се закачат кам бобината(дано да ме разбрахте)та там където влиза голямата букса има ток а като излизат малките няма (там някаде има прекъсване ама е капсуловано и немога да погледа).идеята ми е дали може от другата бобина от малките жички да пусна ток към тая.Така работят и двете ама да не направя друга беля.не го обясних като хората ама се надявам че ме разбрахте
Известие
Collapse
No announcement yet.
помагайте
Collapse
X
-
А защо не смениш бобината?Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
-
ами бобината работи.казаха ми че някакав вариатор бил изгорял.защото в него влиза ток а не излиза това е един вид предпазител поне така ми обясни един колега.иначе бобината си работи.ама такав вариатор незнам от къде да намеря та идеята ми е дали немога да го прескоча и д дам директно ток към бобината бе да минава прес този вариатор.и незнам как ше стане щото буксата е с четири кабела а от него излизат 2 - и +
Comment
-
Бъркаш ги двата щата ми са струва . Вариатора е е по диагонала на бобините
Да не са ти казали КОМУТАТОР и да ги бъркаш ?
Започни със смяна на бобината като за начало .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не разбирам от тези точно неща много, ама ако комутатора е загинал и ти вържеш 2-те бобини на другия, може и той да издъхне. Все пак е предвидено по комутатор на бобина.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщениеиначе може и да ги бъркам кофти е че тук в петрич няма части и става много кофти иначе съм сигурен че бобините работят и дветеАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
идеята ми е дали може от тоя кабел с 4-ри кабела където влиза в тоя комутатор да извадя директно към бобината без да минава през комутатора .самоче в комутатрора влизат 4-ри кабела а излизат две(ако ме разбирате какво искам да кажа)
Comment
-
Не си играй да правиш глупости . Смени бобината и си ОК . Така по-скоро ще опукаш и на другата бобина комутатораНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Слушай (чети) сега внимателно.Вообще не си помисляй да сменяш бобина, сам си проверил ,че работи.Бобините ти нямат вариатор, защото такова нещо е само на жигулитата.Вариатора на бобината служи за защита от прегряване, като си забравиш колата на контакт.Но при нашите машини понеже на са с чукче в делкото, няма нужда от такова нещо.Ние имаме комутатор, той е нещо като реле управлявано от CPS(датчика на коляновия вал за оборотите).CPS-a неможе да накара бобината да работи без комутатор.Затова неможеш да вържеш 4 жички там и да прескочиш комутатора.Купи си нов комутатор.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
alfaracer май наистина си прав за това.преди мамлко пак бях долу и забелязах че от време на време почва да работи но с много слаба искра.дайте някаква информация за тоя комутатор колко струва и как да го намеря защото тук в петрич пак почертавам че е ъпсурт да намеря.пък ако има някой който да продава на старо може и да се разберем.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщениеalfaracer май наистина си прав за това.преди мамлко пак бях долу и забелязах че от време на време почва да работи но с много слаба искра.дайте някаква информация за тоя комутатор колко струва и как да го намеря защото тук в петрич пак почертавам че е ъпсурт да намеря.пък ако има някой който да продава на старо може и да се разберем.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
Comment